fredag 3 december 2010

DEN PERFEKTA ADVENTSLJUSSTAKEN


....har jag äntligen hittat! Denna ljusstake 4 LUX kan man hitta på Miljogården. Denna i vit var väldans fin tycker jag, hade passat finfint hemma. Man kan byta ut ljusmanshetterna så att man kan använda ljusstaken året om. Men jag tror jag hade behållt den som julljusstake och plockat fram den lagom till jul varje år.

Den finns även i svart.
En annan fin är denna från Eva Solo och går att hitta på Länna möbler. Men jag tror inte att postleverans fungerar så här i juletid, och dessutom måste jag ha en adventsljusstake senast söndag, så jag får nog ge mig ut i snön ändå :)

5 kommentarer:

 1. Den från Miljögården är riktigt, riktigt fin! Kanske till nästa år...

  SvaraRadera
 2. Miljögårdens är finast av de två. Jag är i samma sits som du, behöver en adventstake senast på söndag... helst redan imorgon, så att man kan njuta av två tända ljus på frukostbordet på söndagsmorgon!! Frågan är bara om man ska köra på budget eller lyx när det kommer till sådana här "säsongsprylar"...

  /Malin (med Secto-lamporna ;-))

  SvaraRadera
 3. Ja, jag vet. Jag har fortfarande inte hittat någon i affärerna... Alla är så tingel-tangliga. Jag tror att man skall unna sig i alla fall EN ny säsongslyxpryl per år, så växer "skatten" av de fina sakerna man vill ta fram år efter år... Budgetgrejerna duger gott, jag har flera, men man brukar ju tröttna på dem och då köpa nya och köpa nya och köpa nya istället..... :)

  SvaraRadera
 4. Jo, det är sant. Gillade det där med "så växer skatten av de fina sakerna... år efter år". Det är ju så mysigt att plocka fram säsongssaker man riktigt tycker om! Tyvärr kan jag ibland även tröttna på designsaker, men långt ifrån lika ofta! Jag köpte faktiskt Lyx av K.S i lördags! Har hennes fina tändsticksfodral sedan tidigare och tycker mycket om det med! :-) Har du varit utan adventsljusstake i år då?

  /Malin

  SvaraRadera
 5. Jaaa... (skäms) Men jag SKA hitta en tills tredje och fjärde advent! :)

  SvaraRadera