lördag 19 februari 2011

PÅ VINTERALTANENIdag har det varit världens vackraste dag! Vi har hunnit njuta lite i solen på baksidan, och nästan funderat på att ta fram stolarna och lägga fällar i. Men inte riktigt än, kanske? Förra året lät vi altanen snöa in, och vi hade meterhög snö på baksidan tills vi tröttnade på att vänta och skottade fram trädäcket i april. Så i år skottade vi kontinuerligt även på baksidan, så att den är klar att använda soliga vårvinterdagar som denna. Jag är fortfarande såååå glad över vårt nya ribbstaket på baksidan, vi gjorde ju en altan-make over i våras och styrde upp designen av vår uteplats.


I krukan med vissna blommor inunder ligger vår julkrans från dörren och är så grön som aldrig förr! Det blir garanterat buxbomskrans nästa år också, det är ju galet hur länge den hållit sig grön! Jag brukar ha barrkrans-varianter, men de bara släpper en hög med barr nedanför dörren och sticks när man hänger upp dem. Så no more barr.


Det allra bästa med att skotta altanen på baksidan var den stora högen framför som bildades. Här har maken och femåringen idag gjort ett exemplariskt alster av snö-kiosk! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar