söndag 30 oktober 2011

GOD MORGON VINTERTID

Bild studio karin

God morgon i arla stund... Att man får ställa om klockan så att man får sova längre gäller inte spädbarn och treåringar - de följer sin inre klocka som säger att just nu är klockan precis lika mycket som den var i går vid den här tiden :) Så i morse var det bara att gå upp som vanligt, vilket innebar kl 05 med nya vintertidens mått mätt. Mörkret är kompakt och det är så tyst, men vi gör det mysigt  med stearinljus och dimrad belysning. Ögonen är så härligt oförstörda så här på morgonen, minsta ljusstrimma räcker och det ska man ta tillvara och njuta av. Dimra ned. Vi har en film på. Bolibompa börjar om någon timme först. Ovan ljusstakssamligen på sideboardet som lyser för oss just nu.Blandad kompott, det blir finast så tycker jag. Några bröllopsgåvor, något ärvt, något köpt. Den nyaste är Day ljusstaken längst fram som adderade lite mer bredd på silvret. God morgon på er, hoppas ni får en finfin start på vintertiden :)


2 kommentarer:

  1. Malin Andersson30 oktober 2011 09:12

    Hehe, det där låter precis som mina morgnar just nu! Har en 6 veckor gammal prins o en prinsessa som fyller 3 på tisdag, och jag räknar tiden på morgonen/natten när de vaknar i hur lång tid det är kvar tills bolibompa börjar...!! Ha en skön söndag, kram!

    SvaraRadera
  2. Vi hade sån tur att vår nya tid blev 7. Vi kollar däremot inte på tv så vi får full fart från början. Visst vaknas det tidigare men vi har försökt hålla på att det ska vara lugn och ro så gott det går till 8, som nu har blivit 7, så att vi inte behöver tjafsa om saker direkt på morgonen för att inte störa grannarna. Från 7 är det ju mer fritt fram för springande och hoppande och körande och tappande.

    SvaraRadera