lördag 18 februari 2012

DET VAR JU DAGS FÖR NY KÖKSLAMPA...Jag har ju tänkt uppdatera köket (i denna anda) Dels för att det var ett tag sen det hände något där inne, framförallt behöver vi ny taklampa. Och jag velar lite kring valet av taklampa. Men eftersom jag har smält våran nuvarande.....
.....Icon Fly som syns här så är det dags nu. Och boven till varför Icon har en smältbubbla står där, till höger :/ Jag har tidigare snöat in på Original BTCs taklampa som syns i moodboardet här, men ni vet när man har en sak i huvudet i två år? Tillslut tröttnar man även på fantasin, och nu har jag gått tillbaka till drömlampan jag hade INNAN BTC lampan. Det var en Bestlite takpendel. Men de hade aldrig rätt färg, men förra året kom den i matt vit finish, precis som översta bilden visar. Och det blir kanonbra hemma. Inser ju att Bestlite formen som är designad 1950 blir genialisk till de vita Eames stolarna från samma tid. De kommer att sjunga tillsammans!
Och i nischen där jag har kakel upp till tak skall jag pendla ned en liten kompis, i mycket mindre format. Ja, så gör vi. För den här gången. Får se hur det blir utfört i slutändan... Men det verkar bli bra så här :)


Bilder Gubi, studio karin3 kommentarer:

 1. Kan inte bli bättre med den lampan, jättesnygg! Har snygga Caravaggio på min blogg nu, den finns ju i matt också!

  Ser dina Eamesstolar och har en fråga: Hur sköna är dom att sitta i? Jag funderar på sådana till kontoret. Jag vill helst slippa "vanliga skrivbordsstolar"... om du förstår vad jag menar när jag skriver så. Det är viktigt att man kan sitta bekvämt och länge i dom när man sitter vid datorn, tror du det fungerar?
  Ha en fin söndag!
  Irene

  SvaraRadera
 2. Hej Karin! Jag skrev en kommentar som försvann på vägen. Jag ville bara fråga dig hur Eamesstolarna är att sitta i, jag funderar på sådana till kontoret. Man sitter ju framför datorn en bra stund och då vill man ju sitta bekvämt. Tror du de här skulle fungera för det?

  Bestlite-lamporna är jättefina, de kan väl inte bli fel! Just nu har jag fina produktbilder på Caravaggio på min blogg, snygg lampa som även den finns också i vitt matt.
  Fortsatt trevlig söndag!
  Irene

  SvaraRadera
 3. Hej Irene! :) Jag tycket att Eames stolarna är sköna att sitta i, men det är bara för att jag lagt ett fårskinn (en sån där Shepherd-plätt) i min stol. Annars kan det bli lite oskönt att sitta och jobba en hel dag skulle jag tro. Men med fårskinnet går det bra. Vet vad du menar med vanliga skrivbordsstolar, suck och stön.......

  Trevlig söndag du med
  :)

  SvaraRadera