fredag 11 juli 2014

SKÖNA LANDET
Hej sommarlov! Denna vecka bjöd på tropisk värme hela veckan, nästan 30 grader på landet och man ska inte klaga, men det blev till att sitta i skuggan mitt på dagen med barnen. Alternativt bada eller söka siesta inomhus mitt på dagen. På landet har alla i min familj egna stugor på en stor tomt, och just min stuga är frigga som vi trivs i. Min lilla friggebod är dessutom extremt väldokumenterad denna sommar då den var i ett helt eget reportage i Sköna Hem förra numret. (Kommer ni ihåg detta inlägg?) Och nu ligger de fina bilderna av Lina Östling ute på Sköna Hems hemsida! Jag har ritat friggeboden själv, och själva layouten är en dubbelsäng framför dubbla glasdörrar och en platsbyggd våningsäng för barnen, samt lite förvaring och handfatshörn etc. Godbitarna från Linas bilder visar jag idag.
Glashörn för bästa utsikt från sängen. Jag har även ritat huset som står där intill.
Platsbyggda våningssängen med lekhörnekänsla för barnen. Favoritplatsen att leka i bakom fördragna gardiner. Men..... jag har ju tre barn. De två små sover skavfötters i nederslafen och älskar det. Och i år har ju Attefallshus kommit så lägligt, så lägligt. Så med tiden (läs när vi inte renoverar hemma och kanske orkar ta tag i det på landet) så kanske huset får växa till Attefallsstorlek på 25 kvm istället med barnrum med plats för tre stycken barn.

Stolarna som har huserat oss under skuggiga träd i tropiska värmen denna veckan... Alla bilder ser du på Sköna Hem här.Bilder via Sköna Hem/fotograf Lina Östling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar