tisdag 16 december 2014

GOD JUL SOVRUMMET ÖNSKAR KARINMan hinner ju inte allt man vill när man renoverar - det är ju helt klart. Sovrummet har ett par temporära mörkläggningsgardiner, och det är ju som det är med temporärt. Temporärt betyder egentligen: stannar-tills-någon-orkar-ta-tag-i-situationen-en-gång-till-dvs-aldrig. Men om tomten åker förbi mitt hus i år kan han gärna ta och slänga ned ett par oblekta grå linnegardiner av grov struktur i skorstenen, så skall jag se till att de kommer upp i alla fall lagom till sommaren. Jag måste bara lösa själva mörkläggningen när jag byter till linnegardinerna. Men det tar vi då. First things first. God jul sovrummet önskar Karin. (Bild ej från mitt sovrum, hittad här.)Bild Neat and Proper5 kommentarer:

 1. Ser ju superfint ut!!! Kan du inte visa lite fler bilder?!! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  2. Hej! Som jag skrev i sista meningen "bild ej från mitt sovrum, hittad här" - det är inte mitt sovrum :) Men det är väldigt likt mitt sovrum. Skall fota i veckan!! :)
   Karin

   Radera
 2. Hej! Du har skrivit i tidigare inlägg att det blir bäst med 100 procentiga tunna lingardiner. Jag hittar bara lintyg som är grövre. Var hittar du gardiner som är skira å tunna i 100% lin?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har specialbeställt mina gardiner direkt från leverantör, vet inte var man finner det i butik...

   Radera