onsdag 1 februari 2017

STATUSEN I STORASYSTERS RUM
Hej onsdag! Gud så kul med en följetong, jag blir själv sporrad när jag följer upp flickornas rum så här på bloggen :) Senaste uppdateringen var här, då den separerande väggen kom upp i det stora rummet och gjorde ett rum till två. Och nu har vi kommit så pass långt att det är dags att måla och tapetsera om. Allt fnuss och fix! Apropå platsbyggd bokhylla så har flickorna väntat länge på att få just en sådan. De har en varsin infälld i den separerande väggen. Stortjejens bokhylla syns på bilden ovan, mellantjejen har en likadan på sin sida. 
Bokhyllan är ganska stor; golv-till-tak och 1,5 meter lång, har ett 30 cm djup, och har fått trälister i framkant och på hyllsidor. Den skall linoljemålas. 
Detaljerna är viktiga när det platsbyggs, och denna hylla har byggts in med golvlist lika övriga rummet och får en taklist som övriga rummet. Dessutom har bokhyllan en liten kröningslist-detalj, så att hyllan poängteras lite framför vägglivet.

Högt på flickornas önskelista låg Eos-lampa med fjädrar. Vem är jag att vägra dem det, den är söt och passar i barnrum och har ett bra pris.
Då skall här tapetseras och målas och inredas i flickrum 1! Bild studio karinInga kommentarer:

Skicka en kommentar