söndag 3 december 2017

FÖRSTA ADVENT - OCH JULMARKNADENHeeej! Första advent och jag är tillbaka. Efter lite ledigt från bloggen under hösten medan vi fokuserat på vår arkitektstudio och kunder, så startar jag upp bloggen igen. För er som saknar blogginlägg ibland vill jag rekommendera att följa mig på instagram, där jag är mycket mer frekvent aktiv. Jag har en ny kamera, en ferrarimodell som jag skall lära mig handskas med. Först ut är bilder från Julmarknaden i studion! Vårt fina julevent blir mer och mer välbesökt för varje år, och för fjärde året i rad så hade vi det under första-advents-helgen. Vårt tema i år var grönt och brunt, det kändes oerhört sobert och blev mycket omtyckt. Jag visar en uppsjö bilder från igår och passar på att önska er en alldeles förträfflig första advent kära vänner.

Vårt vit-grön-bruna tema. Vitt i ljus, vita amaryllis, vita hyacinter. Det var mycket grönt både naturellt med kransarna så klart, men också grönt i krukor och dekor. Brunt fick vi på plats med sidenband, hyacintlökarna bidrar med vacker brun och så hade vi stora block-tjocka kanelstänger i bunt som man kan placera i en kruka - de var en storsäljare. 
Våra enkla vackra kransar var inhämtade på trädgårdshallarna i Årsta bara dagen innan, så de var purfärska och nybundna och doftade ljuvligt. 
Vita helleborus, eller julros en klassiker vi har haft alla fyra åren.
Min arbetsplats (dvs där på Leksandsstolen, från studions stolen.nu)  omvandlad till julmarknad för en dag.
Välkommen var det med glögg och pepparkakor.
Och så klart hade vi klassikern blåvitt inne i ett rum, då det alltid efterfrågas av våra kunder.Trevlig söndag då, och glöm inte att släcka ljusen när ni lämnar rummet :)Bild studio karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar