lördag 16 maj 2020

SOMMAR I STUDION PÅ GMen hej! Ah, sista blogginlägget var vid halloween, jag har varken hunnit eller orkat blogga på väldigt länge ser jag. Jag är desto mer flitigare på studio karin Instagram så om ni saknar mina inlägg och mina dagliga funderingar och bildval - så finns det daglig dos att få där på insta :) 
Men ja, vad hände hörni? Mars och april har fått mig att tänka om ordentligt, i spåren av pandemin skakades Stockholm om ordentligt i mars. Hela Sverige så klart. Både jag och maken jobbade hemma hela mars och april, sonen var väldigt sjuk väldigt länge, så jag skötte företagandet med halvt bakbunden arm och fokus på hälsa och familj. Både mina kunder och jag upplevde dock ödmjuka och ömsesidiga på-och-avbokningar i takt med att sjukdom svepte genom Stockholm, men aldrig förr har jag upplevt att människor man inte känner är så vänligt inställda till varandra, och utan stress till näääär kan jobbet vara klart!? Hälsa går liksom först, för alla. Ja, en speciell tid. Och många insikter rikare känner jag mig just nu, slow living i trädgården i hemkarantän och utan aktivitetsstress var helt ok. Min absolut bästa uppsida av att vabba i två månader var att få gå ut och tokjobba i trädgården, det är mitt mest meditativa tillstånd så här på försommaren. Ett av mina första färdigställda projekt var Projekt Grindstolpe; jag har införskaffat två riktigt stora krukor som står som "grindstolpar" vid ingången till min trädgård (bild ovan) och de är mitt välkommen-hem-till-oss-statement.
Och i kölvattnet på att min egen trädgård fick sånt fokus, så har jag tagit in massa produkter till studion (övriga bilder) i den stil jag kör själv hemma. Så medan jag sitter och ritar på inredningar till mina härliga kunder, så har jag spontanbesök (utomhus a la covid-shopping) av blomster- och krukkunder som uppskattar urvalet. Det är j-ä-t-t-e-k-u-l. Så just denna vecka medan jag sitter inne och ritar på att spegelvända en hel våning, så har detta urval stått hos oss denna vecka. Inspiration för er,

........enjoy! Ha en trevlig helg, hoppas ni mår bra, det blir sommar ändå :)
Bilder studio karin
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar