ANLITA MIG

PRIVATA UPPDRAG HEMKONSULTATION

- INREDNINGSUPPDRAG


Jag har mitt designkontor i Saltsjöbaden i Stockholm. Du kan välja att anlita mig som inredningskonsult att gå igenom ditt hem på plats vid en hemkonsultation, eller komma in med en offertförfrågan på designuppdrag. Som utbildad inredningsarkitekt I/MSA* är min styrka att planera och rita upp ditt hem efter dina behov och hemmets möjligheter. Vill du ytplanera om ditt hem? Behövs ett sovrum till, eller önskar ni öppnare planlösning? Ska du bygga om kök eller badrum? Behöver du platsbyggda snickerier? Jag kan hjälpa dig med att designa detta samt ritar upp alla de arkitektritningar du behöver för att låta snickarna börja. Jag rådger även kring möbleringsplanering, färg och materialval. Min styrka som tränad på arkitektuniversitet är att se ytans möjligheter, jag skissar igenom många olika planlösningar innan jag kommer fram till den lösning som funkar absolut bäst för just ditt objekt. 
HOTELL OCH BUTIK 

På arkitektbyråer i Stockholm har uppdragen oftast inneburit hotelldesign. I London jobbade jag uteslutande med retail design, dvs design för butiksmiljö. Om du behöver hjälp med din butik kan jag rita upp en planlösning som är bäst utifrån kundvänlighet, trender, logistik och nyttjande. Jag kan föreslå hela konceptet med materialval och moodboard, som passar din butiks miljö och varumärke. Jag gillar att hålla mig uppdaterad, och följer idéer och trender genom mässor och kontinuerlig kontakt med arkitektbyråvärlden.

Välkommen med din förfrågan, jag fakturerar per timme eller ger ett fast pris.info (at) studiokarin.se*Inredningsarkitekt/ Medlem i Sveriges Arkitekters Riksförbund

2 kommentarer:

  1. Tack för en stund drömmande bort - jag inser att mitt hem är fullt av guldkorn - jag bara glömmer att putsa dem ibland och låta dem få komma fram ljuset. Undrar vad du skulle kunna trolla fram med mitt hem.
    Cilla från Täby

    SvaraRadera
  2. Hej! Vad heter det vita bordet med utsvängda ben till eames stolarna? Väldigt fint ihop, tror det kan passa fint hos mig. Med vänlig hälsning, Helen

    SvaraRadera