fredag 28 november 2014

POP-UP EVENT JULMARKNAD I STUDIONTjohoo fredag! Idag har vi haft tomteverkstad de luxe i studion. Studion är ju ett arkitektkontor för mig och vår trädgårdsmästare Marie, och ett showroom för Elin med sina vackra gustavianska möbler. Och ibland samlar vi ihop all kreativ energi vi har och har säsongsevent. Och i morgon lördag skall vi ha ett sådant - julmarknad! Så roligt. Det är lappar "på byn" i Saltsjöbaden och det är Facebookdelningar och det är vänner till vänner som vidarebefodrar och det är naturligtvis vänner och familj som kommer. Men jag är inte orolig, kommer ingen skall jag köpa alla snittblommor och kransar själv! Haha :) När jag var med trädgårdsmästar-Marie idag på blomsterhallarna så kunde jag ha plockat med mig allt, oh visste inte var jag skulle börja. Eller sluta. Ovan en liten glutt på hur det ser ut i studion idag. Stor grankorg (har redan en hemma - check) och andra favoriter.
Och amaryllis i snittformat. Love. It. Minst ett knippe sådana skall få följa med mig hem i morgon, var så säker.
Och en stor lingonriskrans skall jag också ha på entrédörren, så jag hoppas det blir en kvar till mig ;)
På kvällen innan vi gick hem såg det ut så här på ett av våra arkitektbord :) En grynig snapshot när mörkret fallit. Ja, det skall bli så kul i morgon. Pop-up event a la julmarknad i Studion!


Välkomna till Gamla Skolvägen 34 i Saltsjöbaden :)Bild studio karin


1 kommentar:

  1. Fint utbud ni ser ut att ha haft på er marknad. Jag delar din förtjusning i Simply Scandinavias porslin. Om jag inte var på min IPad nu skulle jag länka till mitt inlägg av den 9:e november. Lycka till med ditt adventsfix, det blir säkert fint!
    Susanne

    SvaraRadera