fredag 12 december 2014

MINA JULKLAPPAR OCH JAGHej fredag! Tjohoo, nu har visst tomtemor hunnit med sitt bestyr i år. Just julklapparna hade jag en mycket skarp vision om i år. Det skulle vara enkelt, vitt och grönt. Det visade jag redan i november när jag samlade min julinspiration här. Och yes. Vita och bruna pappersrullar har legat och väntat tillsammans med 50 m sidenband på rulle att presenter skulle ramla hem. Och på kvällarna har nu tomtemor hunnit med lite inslagning. Jag njuter något löjligt av att slå in vackert, så har det alltid varit. Minns att jag höll på att vika origamiliknande inslagningar med pressveck och mönster när jag var tonåring. Visst, något år blir det pannkaka av alltihop och det blir snabbt inslaget i julpapper jag egentligen inte gillar med klisteretiketter som inte passar. Men då har vi inte lika roligt, mina julklappar och jag. Men när jag hinner, och får till både papper, band och etikett som jag vill, då nördar jag ner mig ordentligt och matchar och fixar, och slår in länge och väl. Det är nog för att jag tycker det är roligare att ge bort mina julklappar om de är inslagna med tid, omtanke och kärlek. Ovan en bild från köksbordet.
Vuxenpaketen får en vit diskret etikett....
.....medan barnens paket får ett bokmärke med namn på baksidan. Ja, tomtemor har paketen inslagna - check. Trevlig fredag på er kära läsare :)Bild studio karin
6 kommentarer:

 1. Vackra paket och vackra bilder!
  Susanne

  SvaraRadera
 2. Mycket fina paket, och visst är det kul att pyssla med när man har tid och rätt grejer!

  SvaraRadera
 3. Vad fint!! Var har du hittat de fina sidenbanden?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sidenband från grossist (Trädgårdshallarna för branschfolk inom blombutik/trädgårdsmästare/butik mm). Men liknande rullar hittar du på Åhlens.
   Karin

   Radera
  2. eller tygbutiker som Olssons Tyger, eller hobbybutiker. Ja lite överallt :)

   Radera
 4. TACK alla, för fina kommentarer! Kul att ni gillar bilderna.

  Karin

  SvaraRadera