KONSULTATIONHar du ett projekt du vill ha rådgivning kring? Det kan vara inredning i form av materialval, möblering, färgsättning, funderingar kring planlösningar, köksfrågor, kanske skall ni flytta till ett nytt hem och vill bocka av massa frågor och funderingar innan tillträdet. Vi bokar in och tar emot er på en privat rådgivning kring ert projekt, en timme i studion i Saltsjöbaden.

Även hemkonsultationer utförs i Stockholmsområdet, då vi tittar på ert hem tillsammans och diskuterar era frågor och funderingar.

Välkommen att kontakta oss för offert och tidsbokning!
info (at) studiokarin.se

4 kommentarer:

 1. Hej! Kan du även komma med tips på inredning om du får en ritning att titta på? Mot betalning givetvis.

  Med vänlig hälsning Micke

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag bor i en 30-tals villa (dock lite ombyggd i mer 20-tals stil) i Vänersborg. Jag har helt kört fast i inredningen av vårt vardagsrum.....Skulle gärna vilja ha en sideboard, kanske byta eller måla matsalsmöbeln men vet inte längre vad som passar in....Kan man konsultera dig via mail/bilder etc för lite råd? Vad har du isåfall för timkostnad på den sortens uppdrag?
  Med vänlig hälsning,Emma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mail och bilder går bra! :) Välkommen att kontakta oss via den mailadress som står ovan.

   Radera
 3. Läste det du skrev om vitt jag har 36 år i branschen som målare och när jag lärde ut på 80 talet så var stockholms vitt en benämning som målarna hade för att få bättre täkförmåga på färgen för som målare målar man ogärna med rent vita färger för att dom täcker dåligt och på den tiden slog man i gröm umbra och den innehåller rött och svartman gråade ner den lite grann.0502-y den är gultonad vit och kallades ibörjan för äggskal den var inte alls så gul som den är idag.0500 neutral är arkitekternas favorit används väldigt mycket i nyproduktion första steget på gråskalan MVH Björn

  SvaraRadera