söndag 13 maj 2012

TÄVLING
Hej! Solen lyser och denna härliga söndag har jag glädjen att komma med en tävling i samarbete med Belysningsdesign. Du kan vinna en vägglampa, Fjällbacka från Markslöjd. Stilen passar i de mesta hemmiljöer tycker jag eftersom den lilla fina lampan är så klassisk; i vintagestil, i industriell stil, romantisk stil eller i sommarstugan kanske! Allt ni behöver göra är att kommentera här nedan, så är ni med i tävlingen. Tala också om för mig vilken lampa ni skulle välja om ni fick byta in värdet mot en rabatt på valfri lampa hos Belysningsdesign. Kanske ingen alls, kanske är just denna spot det ni saknar i ert hem :) Tävlingen pågår tills nästa söndag den 20 maj vid midnatt.
Bild via Belysningsdesign

37 kommentarer:

 1. Vilken fin lampa! Jag vill gärna vara med och tävla om den. Om jag fick byta in värdet mot rabatt på en lampa skulle jag välja Fjällbacka golvlampa. Så fin den är!

  SvaraRadera
 2. Precis den stilen jag är ute efter. Många fantastiska lampor på Belysningsdesign, men just denna passar in perfekt hos oss. Vi försöker få in lite industriella detaljer i vårt annars ganska vita och högblanka hem.

  SvaraRadera
 3. Bra val! Snygg helt enkelt! Passar på våra väggar:D Inspirerad av dina uterum/platsbyggda soffor har jag fler andra alternativ... Markslöjd Ubby taklampa, Terassvärmare Venedig (stolpe) och efter väggen Arvid 2 vägglampa.
  Tack för alla härligt inspirerande inlägg!
  Ha en fin söndag
  Pia (piahilmer@hotmail.com)

  SvaraRadera
 4. ljuspunkt med aaaaa.........HA!

  SvaraRadera
 5. Boston vit takspot skulle jag inte ha något emot att få rabatterad då den skulle lysa upp vår nyrenoverade, men mörka gillestuga.

  http://www.belysningsdesign.se/boston-takspot-vit-1

  SvaraRadera
 6. Hej hej :)
  Jag vill gärna vara med och tävla. Om jag vinner så byter jag in värdet i rabatt på två stycken fönsterlampor Ven 12 cm från Markslöjd.
  Tack för mig.
  //Jeanette L

  SvaraRadera
 7. Hej!! Denna lampan skulle passa perfekt i vårt blivande sovrum, vill inte ha någon annan! enkel, snygg, klassisk sänglampa! Precis sån stil som vi är ute efter till vårt nya sovrum! Hoppas att jag har turen att vinna denna fina lampa! /Emelie

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Jag gillar Fjällbacka! Som du säger är den stilren & passar till allt. Den skulle sitta riktigt fint som ljuskälla över spegeln i min hall :)
  Har kollat runt på Belysningsdesign.se & skulle använda rabatten till en ny lampa i köket: LampGustaf Dallas taklampa!
  http://www.belysningsdesign.se/lampgustaf-dallas-taklampa

  Tack för en inspirerande blogg!
  Kram Katrin

  SvaraRadera
 9. Hej!
  Denna lampa vill jag ha två av för att ha som sänglampor i vårt skärgårdsinspirerade sovrum. Hittar ju ingen som jag tycker är bra men denna tror jag skulle vara perfekt.
  Hoppas jag vinner... ;-)
  Kram
  Emma

  SvaraRadera
 10. Jag skulle inte byta bort den alls för det är precis den där som jag vill ha vid min säng när jag läser! Den är så fin och precis min stil! Nu ska jag hålla tummarna så hårt jag kan för den där både behöver och vill jag ha :)

  SvaraRadera
 11. Fjällbacka var jättefin! Eftersom jag just nu är insnöad på badrumsplaneringen så skulle jag kanske ändå välja lilla Cadiz vägglampa.. eller Fjällbacka.. hum.

  SvaraRadera
 12. Eftersom vi går i trädgårdsfixartankar tänker jag mycket på utebelysning och MARKSLÖJD STAN VÄGGLAMPA SENSOR LITEN skulle funka perfekt på vår fasad, men en masse! Så då nöjer jag mig med fina Fjällbacka att ha i min sons sovrum, nu när det blir allt viktigare med långa sagor till nattningen! :)

  /Cecilia

  SvaraRadera
 13. Hej!
  Vilken otroligt fin lampa! Precis i min stil.
  Jag skulle inte byta annat än kanske färgen! Den här fina lampan skulle passa alldeles utmärkt i vår lite mörka hall. Så fint att ha den där på¨väggen så det blir ljust och välkomnande.Och vill man kan man ju komplettera med andra lampor i samma serie. Helt perfekt!

  Camilla
  kubbov30@gavlenet.se

  SvaraRadera
 14. Nä men vet du vad......inte skulle jag då byte den där bedårnade lilla lampan. Den skulle passa på så många ställen, både hemma och på vårt lantställe.

  Ha en bra dag

  Kramis/Annelie

  SvaraRadera
 15. Hei, for en flott lampe! Klart jeg gjerne vil vinne den. Og jeg ville ikke byttet den i en annen om jeg fikk sjansen, den er lett å bruke, passer inn i mange rom.

  sigfridpettersen63@hotmail.com

  SvaraRadera
 16. Vilken fin lampa! Tror den skulle passa perfekt i vårt sovrum som vi håller på att renovera för fullt!

  Tack för en fin blogg!

  SvaraRadera
 17. hej , jag skulle behålla Fjällbacka lampan - det är så mörkt under trappan där datorn står så den skulle hamna här ovanför!
  Men det fanns många andra finfina lampor . och vi skulle bejöva byta ut flera 90tals plafonder ( undrar om DE kommer kännas snygga igen??) Kram B
  PS Altanen blev som ny : )

  SvaraRadera
 18. Åh vilken fin lampa! Den skulle jag inte byta bort alls! jag är gärna med, Sara E

  SvaraRadera
 19. Jag vill vara med! Jag skulle behålla Fjällbacka!

  Vänligen Ylva H

  SvaraRadera
 20. Fina Fjällbacka! En vid sänggaveln, ja tack. I master bedroom eller dotterns rum? Skulle värdet bytas in så skulle nog valet stå mellan golvlampan Fjällbacka eller behålla väggarmaturen? Åh, svårt val! Håller tummarna :)
  Varma hälsningar K

  SvaraRadera
 21. Underbar lampa som jag gärna skulle sätta upp i vårt, snart nyrenoverade sovrum. Vinner jag så behåller jag gärna Fjällbacka.

  SvaraRadera
 22. Hej! Hinner jag vara med! Jag vill ha fjällbacka, eller gärna en golvlampa i samma serie :)

  Johanna

  SvaraRadera
 23. Jag skulle vilja ha inte en, men TVÅ fjällbacka! Vid sängen så klart..... mvh Malin

  SvaraRadera
 24. Jag hade valt en utelampa, nästan vilken som helst för vi har ingen i trädgården... Men Fjällbacka var så fin så den behåller jag om jag har tur att vinna en! Vänliga hälsningar Kerstin M

  SvaraRadera
 25. Håller med föregående kommentar, behövs två fjällbacka :)

  /Robert

  SvaraRadera
 26. Jag är så dålig på att välja ut belysning till mig själv, så jag tar gärna och behåller en som en inredningsarkitekt har valt som "snygg"! :) Tack, är gärna med. // mvh Anna-Karin

  SvaraRadera
 27. Jag är gärna med och tävlar om en Fjällbacka lampa från markslöjd! Passar perfekt som sänglampa till yngsta sonen! Hoppas på tur....
  Mvh
  Mimmi

  SvaraRadera
 28. Precis som någon sa här ovan så hade utebelysningen Stan Markslöjd vägglampa passat hos oss, i trädgården. Inne hade lilla Fjällbacka passar perfekt!

  Joanna H

  SvaraRadera
 29. Jag hade inte bytt bord denna lampa alls! A-C

  SvaraRadera
 30. Nja, jag är ingen för kristalllampor som verkar finnas väldigt mycket av. Vill ha små enkla stilrena saker, Fjällbaka it is,

  tack för ytterligare en trevlig tävling.


  Charlotte N

  SvaraRadera
 31. Om jag fick drömma fritt kanske jag skulle ta en kristallkrona ändå? Eller, vet inte, vet inte om det skulle passa hemma. En liten fjällbacka passar i alla fall! Hoppas på tur! Mvh Hanna L

  SvaraRadera
 32. Jag är gärna med och tävlar om en lampa från Belysningsdesign. Om jag vinner väljer jag gärna Fjällbacka som skulle passa perfekt som sänglampa till yngste sonen. Kul med tävling och hoppas på tur...
  Mvh Mimmi

  SvaraRadera
 33. Fjällbacka hade jag behållit... Trevlig kväll! Lars M

  SvaraRadera
 34. Ojojoj vad svårt... Hade nog tagit det spåret du valt här, med Fjällbacka golvlampan i så fall. Hoppas på vinst till sommarstugan, så klart.

  Mvh Stina Johansson

  SvaraRadera
 35. Jag bor vid skärgården året om, så sommarhus eller inte, denna hade passat så bra hos mig. Brukar aldrig vinna något men man vet ju aldrig när man äntligen ska ha tur..... God kväll önskar jag dig,
  Cecilia V

  SvaraRadera
 36. Tycker den skulle passa ypperligt i mitt nyinköpta funkis hus :) skitsnygg!

  SvaraRadera