tisdag 29 mars 2011

ARKITEKTONISK INDUSTRIELL VÅNING I VITT



Hej alla bloggvänner! 
Ibland är det mycket verkstad och lite ork på (nästan) höggravida inredningsarkitekter som mig. Jag vet inte vart dagarna tar vägen, men vissa av dem är alldeles för korta med på tok för mycket att göra... Så jag lägger in en liten pausfågel idag och inte så mycket prat, ett vackert hem i vitt med lite kaxiga möbelval. Sådana här industri-fasad fönster som ovan är inte så vanliga i bostäder i Sverige. Utomlands är det ju vanligt att gamla industribyggnader konverterats till lägenheter sen länge. Men på hemmaplan är detta något vi sett mer av först under senare år.



Den där kelim-mattan tyckte jag var å fin när den kom till IKEA häromåret. Det var någon japansk designer som designat den om jag inte minns fel, och de brukar ju ha ett vasst öga för kvalitet. Det är en ull-kelim, prisvärd, ett kvalitetskap och dessutom trevlig att titta på. Men den kom i två färgställningar (röd eller blå) och ingen av dem passade någonstans hos mig. Så det var ytterligare en av alla miljarder inredningsprodukter jag sorterade in i huvudet för framtida nonsens, som ni hör :)


Ett litet loft kryp-in. Och en galet krullig Thonet stol!



Grafiska effekter med svart kök.


Och här är en plats för mig ser jag! Nu ska jag lägga upp benen på soffan, trevlig kväll folks :)

2 kommentarer:

  1. Ja, det ger verkligen en cool känsla med dessa härliga fönster. Jag skulle själv inte vilja ha dem men gillar dem ändå.

    Soffan skulle gärna få flytta in hos mig! =)

    SvaraRadera
  2. Åh vilka underbara bilder du visar! Jag njuter!

    SvaraRadera