torsdag 31 maj 2018

SOBER INREDNING A LA LYXIG STILFina bilder är det när Annaleena Leinos senaste styling visas. Stilrent och med en röd tråd, för jag håller helt med det Annaleena säger - att en röd tråd må låta uttjatat men det är ju just sammanhållningen i material och färgnyanser som gör att man upplever ett lugn och harmoni i hemmet. (Visst kan du ha färgglad "röd tråd" också! Det är just sammanhållningen som gör att det känns genomtänkt.) Sobert vardagsrum med mycket stort olivträd ovan. Många skulpturala upplevelser blir det i våningen, både möbler som är skulpturala, och många objekt som är konstobjekt att se på. Lyxig stil, kallar Residence magazine stilen för. Jag skulle kalla stilen för internationell och med rötter hos både inredningsgiganter som brittiska Ilse Crawford och franska Joseph Dirand.
Sinne för detaljer, och det syns i bilderna. Vackra utvalda detaljer som möbler som fungerar som skulpturala objekt snarare än just möbler. 
Det blir mycket av just skulpturala objekt när Annaleena inreder, det blir vackert på bild - men ibland måste man ju väga in verkligheten också, och då fungerar inte alltid skulpturer i flera hörn. Men vackert är det.Det var lite inspiration i sober stil, lyxkänsla! Bilderna är tagna av Andy Liffner för Residence magazine och fler bilder ser ni här.  Annaleenas sida ser ni härBild Andy Liffner 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar