söndag 28 december 2014

SÖNDAGSKÄNSLA A LA CHALET



Hej söndagskänsla! En bild som fångar det mysiga och slöa sinnesläget nu, det snöar ute och man njuter lediga dagar. (Bild från Remodelista).



Bild Remodelista

3 kommentarer:

 1. Hej Karin! Först: tack för bra och inspirerande blogg. Ända sedan du bloggade om beni ourain-mattor har jag varit galet nyfiken på dem. Kan inte du komma med mer mattinspiration till oss läsare? :) Står i valet mellan en sådan och en röd orientalisk matta till vardagsrummet med vitoljad fiskbensparkett. Jag har haft svårt att hitta dem i större storlekar, men jag kanske inte har letat tillräckligt noga. Vilka är de bästa ställena att spana efter äkta mattor på?

  SvaraRadera
 2. Det finns inget bättre än en öppen brasa för att få härlig vinterstämning när snön yr utanför fönstret. God fortsättning och tack för all inspiration!

  SvaraRadera
 3. Hej igen:)
  Jag tyckte att jag kände igen brasbilden och när jag idag bläddrade i en gammal tidning hittade jag ett reportage ifrån Falsled Kro på Fyn och där var bilden! Vilket sammanträffande! Och visst kunde man ana att det var danska stolar;) Vackert ställe!

  SvaraRadera