tisdag 9 augusti 2011

STILLEBEN OCH PIFFELIPIFF

Bild inreda.com/ Tine K


Vad hände med sommaren...? Nu har det regnat och blivit kallt här ute i skärgården, och jag börjar tänka hemåt igen. Har maaaaaassor att ta tag i hemma känns det som, men vi skall fortsätta "fira" sommarlov i två veckor till innan vi flyttar hem till Saltis.  Så värmen måste komma tillbaka! Hemma väntar fotografering av bostaden; för egen del, plus eventuellt för ett magasin, plus eventuellt med mäklare. Det känns som om jag har gjort så mycket som möjligt av de stora dragen hemma, ändrat planlösning, byggt ett nytt badrum, vi har bytt ut köket och ändrat planlösning där, vi har låtit slipa och betsa parketter, vi har flyttat väggar och målat överallt..... Nu återstår sockringen av hela kakan - dvs piffet! Därför ska jag samla bilder för egen inspiration och passa på att starta en ny kategori här. Stilleben. Det är till för dig som gillar att piffa hemma, och behöver små instant-makeovers hemma här och var. Piffelipiffet som är det absolut sista i kakan, och så roligt :) Knyter ihop känslan man vill ha, väver ihop intrycken. Idag har jag hittat fina bilder från inreda, och det är ett par urfina silverkrukor från Tine K Home. Enjoy!


Väldigt effektfullt med flera likadana krukor men i olika storlekar. Gillar verkligen texturen på den silvriga krukan. Och orkide'er är ju så vackra när de får vaja så där fritt utan de lite tråkiga gröna pinnarna som alltid blir kvar i krukorna...2 kommentarer:

  1. Snyggt! Jag gillar också TineK. Och ditt golv blev ju så snyggt.Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Fint! det är såna små detaljer och en stund med en kopp varm choklad som gör att det ändå känns helt ok att hösten kommer! :-)

    Kram Elina

    SvaraRadera