fredag 30 september 2011

MYSA TILL SITT SOVRUM I HÖST


Bild Sköna hem


Det blir inte så mång inlägg nu, eftersom jag inte har en dator som fungerar som den ska hemma... Men några sparade bilder lyckas den skaka fram. Nu är det höstmörkt på riktigt ute, och mörkret kryper in strax efter middagen igen... Det gick fort. Men använd höstens mörker till något positivt, mys till det i dina rum hemma och mulla till det med lite kuddar och mys. Sovrummet exempelvis, fram med ett tyngre överkast och massa kuddar som ovan. Några ljusstakar och fina bra  böcker framme i greppavstånd och kryp upp.


Bild KrishnaswamyDenna bild har jag visat förr. Men jag gillar färgsättningen så, den vackra grå väggen med de ljust gråvita socklarna och sänggaveln tillsammans. Och favoritlampan Jie'lde förstås :) - tänk om just denna variant i bilden ovan dök upp i corn flakes paketet imorgon? Med denna mys pys bild önskar jag er alla en finfin fredagsmys kväll :)


2 kommentarer:

  1. Perfekt spark i rumpan en dag som denna! Kanske man skulle ta å lyfta den här rumpen ur soffan och istället få upp dom nya grafitgrå gardinerna i sovrummet...

    Inte en så tokig idé, tack!

    SvaraRadera
  2. Ja :))) varsågod för sparken

    Karin

    SvaraRadera