fredag 3 maj 2013

EN MODERN INTERIÖR I BETONGHej fredag! Jag börjar denna fredag med en bostadsspaning. En helt modern interiör, arkitektritat så det förslår med ett sinne för helhet och att avsluta konceptet ända in i millimeternivå. Huset är modernt (från 60-talet) och dessutom nyrenoverat. En röd tråd som går genom huset är ytskiktet betong som återkommer utomhus och inomhus, bla i kök och på möbler. Det matchas med andra moderna material och grepp som svartlutat trä, gigantiska glaspartier från tak till golv, murad eldstad, inbyggd belysning förvaring. Ja, som bekant gillar jag alla väl utförda inredningsstilar. Och detta är ett sådant där starkt och väl genomfört koncept som får en inredningsarkitekt att sitta med munnen öppen och bara gapa :)
En mäktig uteplats på 200 kvm med utsikt över havet. (Även om man hade kunnat inreda den med bra mycket mer typer av sittningar och inte så många fatboykuddar.) Här ska jag också passa på att nämna att hemmet är en bostadsrätt, och att altanen är ovanpå en annan lägenhet. Väldigt spännande och internationellt annorlunda.

Vacker svartlutad trappa mot en interiör helt i vitt.
Materialen återkommer på detaljnivå, som här betongen som ligger ovanpå ett sideboard. Lovely.
Hela köket i betong. För att få sådana väggar platsgjuter man betongskivor och för att få dem blanka och fina poleras de.
Ja, det var en annorlunda miljö. Hela hemmet ser du här.


Bild Mäklarringen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar