torsdag 26 januari 2017

VÄRMANDE DETALJER SOM MOTAR GRÅDASKHej torsdag! Just nu håller grådaskig januari på som bäst att daska, och i hemmet blir det trött och grått när det är trött och grått ute.  Ett hem som känns skuggigt och grått, behöver detaljer med "torra" och "varma" material; som päls (fake ok!!!), ull, linne, trä, läder. Jag snöar in på mysiga, värmande uppmjukande detaljer, och vill fylla på med pälspläd, ullpläd och linnegardiner - och ett pallbord i varmt trä!
Just pallbordet skulle inte passa någonstans hemma hos oss, men det gör sig ju så bra på bild att jag inte kan låta bli att undra. Det fungerar ju dessutom i denna favoriten, så kanske finns det en plats även hos mig. Ovan ytterligare ett exempel på interiör som har fått värmande inslag av trä, och läder. Bra i vintergrådasket.

Rosa fårfäll och linnegardiner som motvikt mot grådask. Ser mysigt ut som flickrum, jag skall ta tag i gardinprojekt i flickornas rum så snart de är färdigbyggda (de undergår en totalombyggnad! Mer om det i morgon...)Bild via pinterestInga kommentarer:

Skicka en kommentar