måndag 7 april 2014

THINK OUTSIDE THE BOX MED SUPERFRONT



Hej måndag! Visst kan man skapa sig ett helt unikt och eget kök. Man behöver inte följa strömmen och välja det alla andra väljer. Att man kan pimpa sina Ikea stommar med lyxförpackningen som snygga Superfront-luckor utgör - det har ni inte missat på denna blogg. Men man kan gå ytterligare ett steg i att skapa sig sin egen unika design på sitt kök, och välja asymetriskt satta luckor. Vad? Tänker ni? Jopp. Att tänka utanför den gängse standardiserade normen kan ju vara riktigt kul. Och unikt. Jag kan tänka mig att ett sådant här formgett egenunikt personligt kök skulle göra sig riktigt bra i ett funkishem eller i nutida modern arkitektur. Här ovan har Superfronts chefsdesigner Mick Born själv komponerat ihop en asymmetrisk komposition av släta luckor No Pattern och den mönstrade Plus. Om jag har ritat ett helt kök med 60 cm breda luckor och det måste till ett enda 80 skåp för att få ihop bänkraden - då blir jag tokig och hittar på andra platsbyggda lösningar. Men så här; att bara sk*ta i normen och köra rock'n'roll på hela kökselevationen - det fungerar faktiskt! Just detta gröna kök har fått mässingsdetaljer och en stänkskiva i carraramarmor, lohohohove it.



Här en högskåpsvägg som en fondvägg; luckornas storlekar, och mönster blandat med icke mönster gör ett spännande helhetsintryck. Att tänka utanför boxen, friends, och skapa sig ett ytterst personligt hem, är vad detta är.



Bild Superfront

1 kommentar:

  1. Hej,

    Är i kökstagen och håller som bäst på att planera...! Har tänkt att ha ett stort "amerikanskt" kylskåp i rostfritt. Brett med en fryslåda nertill. Måste vara snyggt med raka fina handtag....har du några tips? Har googlat lite men hittar inga jag fastnar för. Tack för en bra blogg! Med vänlig hälsning Anneli

    SvaraRadera