söndag 15 februari 2015

MINDNOTE - TA IN VÅRENHej söndag! Idag sken solen från klarblå himmel och man kunde förnimma att det faktiskt finns ljus och värme i antågande. Tjohoo. Mindnote för denna vecka är att hjälpa värkänslan på traven a la dessa kvistar. Gärna lite oversized också om jag hittar en bra vas. Lovely. Trevlig kväll på er!


Bild 1 pinterest, 2 Alexander White, 3 här, 4 här, 5 pinterest, 

3 kommentarer:

 1. Hej Karin! Jag skulle vilja ha tips angående färg på ytterdörr. Vi totalrenoverar kan man väl säga, nytt tak i rött tegel, hängrännor etc i zink, hattlockspanel, 0502-y på panelen, (grundmuren blev 2502-y) - så lite äldre men "uppstramad" kassisk stil (inte för gulligt...). Huset i sig har ingen speciell tidsanda kvar i behåll om man säger så. vi har några fönster med kvadratiska spröjs resten med 3/4 och har nu landat på denna ytterdörr till: http://www.leksandsdorren.se/common/products/2011/serie-tidloes/vaestannor-v45-g.aspx.
  Funderar på en grå färg till dörren- hur mörk skulle du gå på då? Har tänkt på grågrön också men vet ej om vi törs.... Vore jättetacksam om du vill hjälpa!
  Tack! /Anna

  SvaraRadera
 2. Nog blir man sugen på att köpa lite körsbärskvistar. Läckert om man får dom att blomma sådär som på bilderna. Jag lyckas inte så ofta :)

  SvaraRadera
 3. Hej! Visst kan ni våga grågrön, det är jättefint till vit fasad och rött tegel. Och grå grund. Typ Salamander, eller mindre grönt (se detta inlägg http://studiokarin.blogspot.se/2014/05/testar-gula-fasader.html ) Du kan även ha mörkt grått, i samma skala som du befinner dig i med grunden, som är 2502-y. Dörren kan vara 4502-Y eller mörkare, t o m.
  Lycka till!

  karin

  SvaraRadera