fredag 7 augusti 2015

NU KAN ÄVEN DITT BADRUM FÅ LYXFÖRPACKNING A LA SUPERFRONTHej! Nu ni mina vänner, kan jag inte hålla mig borta från bloggen trots semester, för det är en så spännande nyhet ute. Superfront - som när de dök upp på marknaden snabbt erövrade bloggar och magasin med sina snygga produkter och bilder (då med köksprodukter och sideboards) - har en stor nyhet i höst. Deras idé är ju att du skall kunna klä ditt ikea-kök i lyxförpackning (men med schysst budget). Och nu kommer den självklara fortsättningen! Nu kan du med Ikea-produkter även bygga ett så snyggt Superfront-badrum att klockorna stannar. Kika på bilderna en stund så ser ni vad jag menar.
Snyyyyyggt! Fullkomligt älskar kommodernas ben! Och det där handfatet, va? Va? Vill. Ha! Produkterna kommer på marknaden i höst och jag gissar att du kommer att ha sett dessa bilder i stort sett i varenda inredningsmagasin innan dess :) Samtidigt med denna release släpper Superfront nya färger och mönster, ett antal nya ben och benställningar. Och givetvis fungerar det som med sideboarden och köken; man använder sig av Ikeastommar (i detta fall Metod) och klär dem med Superfronts toppar, sidor och luckor. Och därtill väljer du beslag och ben. Kommoderna kan bli bred 40, 60, 80 och 120 cm. Du kan även välja Superfronts egna tvättställ som kommer i både mässing och koppar. Och voilá - ett stycke lyxkommod a la fine design for you.


Så här säger en av Superfronts grundare, Monica Born, själv: "Vi triggas av utmaningen i att ta fram vackra produkter av god kvalitet - men till rimliga priser. Det är hela kärnan i vårt designtänk. Och är det någonstans sådan design saknats, så är det i badrummen". Jag håller med. Jag tror att jag inte nån gång har ritat in en färdig kommod från marknaden (för snygga kommoder går inte att finna, helt enkelt) när jag ritat badrum åt kunder. Jag har alltid gått via speciallösningar med natursten och skåpstommar och andra luckor. Nu finns det en bra lösning som underlättar. Det finns ju många ikea-pimpare på marknaden, där du kan välja likt ett kartotek. Men jag tycker att Superfronts storhet ligger i att de designar helhetslösningar i riktigt snygg design, de tänker ut helheten och lanserar produkterna snyggt paketerade. Du får inte bara luckor och beslag, du får en internationell design-touch på köpet. Och för den som vill välja själv kan man plocka ihop alla stilar."... man kan få allt ifrån ett stramt Art Deco-inspirerat badrum hos oss, till ett med rena Memphis-vibbarna", lägger Monica Born till. Själv skall jag nog ge mig på det där handfatet i mässing, till någon klassisk natursten som topp, när det blir dags hemma... Den första oktober finns produkterna på marknaden.Bilder via Superfront

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar