onsdag 20 juli 2011

INDUSTRIELL VÅNING I VINTAGE CHIC STIL - OMGJORD!

Bild Sara Sjögren

Nu ska jag visa hur man enkelt ändrar om stil och uttryck hemma, bara med lite ändring av möbler och accessoarer. Börja med att kolla in detta tidigare inlägg....
Har man en neutral (exempelvis helt vit) bas så kan man göra i stort sett vad man vill, och de minsta detaljer kan ändra om ditt hems koncept helt och hållet. Här har man gått från en mer modern svart-vit-färg accessoar modern look till en mer vintage bohem chic stil. Först och främst har detta hem gått all in på det vita, t o m vitt golv. Äääääääälskar det, men tyvärr är vita golv helt oförenligt med det liv jag lever, tre små barn (bobbycars har vi inte inomhus, men dockvagnar kan också dras snabbt och slirigt...) samt stor vallhund som skulle repa och släppa svarta hår... Icke. Men icke desto mindre supersnyggt.
Den modernare svartvita stilen här under trappan har bytts mot vintage look enkelt: man har bytt den moderna svarta spegeln mot en stor antik sak...


....och vardagsrummet har stylats om. Samma soffa, men nu matta med vintage look, och en sliten läderpuff bidrar till en mer boho chic stil.


Och i köket ser det vitt och ljust ut, galet snygga fönster i industristil. Se sån skillnad vintagemöblerna gör, köket är i övrigt i stort sett helt samma sen förra inlägget, men ser heeeeeeelt annorlunda ut! Sån enkel palett är helt vit bas, bara att möblera om så får man en ny stil :)

2 kommentarer:

 1. Helt i min smak!
  Fantastiskt bra inlägg...

  KRam Sofie :)

  SvaraRadera
 2. Hej Sofie, ja visst är det en härlig våning! Och tack :)
  kram karin

  SvaraRadera