onsdag 13 mars 2013

VACKRA UDDA HANDFAT I KOPPAR MÄSSING OCH BLÅVIT MAROCKANSK KERAMIKUdda och roliga lösningar, det är alltid som en drog för en inredningsarkitekt. Detaljer som gör det. Dessa häftiga handfat från Marocco säljs via Sid Sid och de skulle glädja vilket arkitekkontor som helst, som höll på med ett koncept för ett riktigt häftigt wc rum på en restaurang eller bar eller hotell. Ni vet en sådan där toalett som när gästerna kommer in i bara "aaaaa guuuu vad coolt!". Det är alltid detaljerna som gör dessa udda utrymmen värda att minnas. Nu vågar sig fler på sådana konceptiga och udda lösningar från hotelldesign även i hemmet, och dessa handfat faller väl in under kategorin "aaaa guuuuu vad coolt!". Sådana roliga lösningar kan man unna sig i till exempel hallens wc. Det funderar jag på, att låta gäst-wc'n i hallen få ett blåvitt porslinshandfat. Och i övrigt lugna materialval som marmorgolv och vit pärlspontsvägg. Helt fantastiskt mönster i marockansk keramik. Eller vad sägs om ett runt handslaget kopparhandfat? Eller handfat i mässing? Det är kanske ännu roligare?


Handslagen mässing. Fortfarande blank och rent, eller patinerad... Ja, mässing, koppar eller blåvit keramik till gäst wc:n som jag ritar just nu till vår hall. En garderob skall bli gäst-wc, och då har jag inte mycket svängrum kvar till just tvättställ. Men det skall vara ett roligt och genomtänkt litet rum, med någon häftig detalj som denna. Ah, vad glad jag blir när jag stöter på sådant här gottit :) Alla handfat ser du här. Återstår att välja vilket det blir.
Bild Sid Sid4 kommentarer:

 1. Riktigt fina, spännande att se hur (och vilken) det blir i det färdiga resultatet :)

  SvaraRadera
 2. åh vilka underbara handfat!

  SvaraRadera
 3. Tack Karin för ditt inlägg. Vi är nya och behöver all publicitet vi kan få. Handfaten rullar ut ur butiken och det är så roligt. Känns som vi hittat "a gap in the market" Och det var så det började för oss. Vi renoverade själva men saknade de där handgjorda, magiska, unika detaljerna för badrum. Så Marocko gav oss svaret och nu är försäljningen i full gång. Vi har också jobbat fram några nya underbar kombos på handfatsfronten som vi är helt ensamma om i hela världen... så fortsättning följer. Jag maila dej bilder snart Karin.
  O än en gång tack!

  SvaraRadera