måndag 12 augusti 2013

ULLPLÄDHej! Vad händer, plötsligt har flera dagar gått och jag vet inte vad tiden går? Är det sommar fortfarande, är det höst? Metamorfosen mellan sommarlovet som avslutas och skolstarten nästa vecka håller på för fullt och det blir inte så mycket tid över till att blogga. Snart är jobblunken och inläggen tillbaka i vanlig takt igen, jag lovar :) Den mest fantastiska ullpläd att svepa in sig i när hösten knackar på dörren är denna ljuuuuuuuuuvliga variant av finaste nya ullen, med ett av mitt favoritmönster - den klassiska gåsöga vävningen. Ah, så fin. Jag skänkte en som gåva till en kär vän som hade födelsedagsfest i helgen, och hon blev lika glad som jag var att ge bort den. Skall absolut ha en själv att värma mig med vad det lider! Pläden kommer från Toarps säteri, Gåsögafavoriten finner du här. Mys pys på er.Bild Toarps säteri

3 kommentarer:

 1. Har en exakt sån här hemma, den är svårslagen. En klassiskt skönhet som vi aldrig verkar tröttna på, och tur är väl det för den är enorm i kvalitén. Bonus är även att den passar så bra var vi än lägger den!! Älskvärd med andra ord.

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig pläd! Den hade passat perfekt i vårt torp (som vi dessvärre säljer). Gåsögamönstret är verkligen klassiskt och funkar ju till de flesta stilar. Jag kan även tipsa om Åhléns prisvärda matta som heter just "Gåsöga".

  SvaraRadera
 3. Ja, jag har sett den!! Ljuvlig matta faktiskt, som jag funderade på till en liten hörna här hemma. :) Tack för kommentaren!
  mvh Karin

  SvaraRadera