söndag 6 april 2014

MÖBLER - OCH VI - FLYTTAR IN I STUDION
Hej söndag! Jag ska välkomna er in i min studio idag, vi har börjat få in möblerna nu. Vi har till och med hunnit sitta och jobba i studion i veckan - helt fantastiskt :) Jag ska visa er interiören lite, och det konceptet tog sin start i husets arkitektur och fasad som var svart och vit med trä- och koppardetaljer (huset som skymtar i förgrunden på översta vänstra bilden). Och intill vår butikslänga (som studion ligger i) ligger en stor stor byggnad som sätter tonen på hela närmiljön här; Grand Hotel i Saltsjöbaden. Den fina byggnaden är också vit med svarta detaljer och den anar ni i bakgrunden på översta vänstra bilden. Så vi tog in detta koncept hela vägen in i studion, mycket vitt, svarta detaljer, och trägolv. Vi ska mjuka upp kontrasterna med lite mer grånyanser och färg vad det lider, men nu är grunden gjord. Ovanför skrivbordsplatserna pendlade vi ned enkla taklampor, en över varje plats.
Elin som har Stolen.nu har tagit hit sina möbler nu, möbler man kan köpa på plats i studion. Vi har flera stolar, de svarta som vi sitter på skall vi behålla, med det flyttar in och ut flera modeller att titta på kontinuerligt. Och vi har fått dit ett gustavianskt vitrinskåp i svart med mässingsdetaljer - det är också till salu och så vackert att jag helst skulle ta med det hem själv. Kontakta Stolen.nu för priser etc. Vitrinskåpet är på extrapris just nu så skynda fynda! Skrivborden kontrasterar i helt modern stil och de har vi gjort själva, stora kvadratiska skivor från bygghandeln målades svart och så skruvade vi på metallben från Ikea. Bryter perfekt mot och matchar samtidigt de fina klassiska Leksandsstolarna i svart med grå sits. Stolen.nu's tygprover, och carraramarmor har vi på plats också. Vår tredje tjej Marie, är trädgårdsmästare, och hennes gröna avtryck i lokalen längtar vi efter. Och så längtar jag tills lite produkter har letat sig hit, i vad som liknas vid ett showroom/butik med favoritprodukter jag jobbar med i mina projekt i form av lampor, mattprover, material och produkter som kommer att kunna köpas och beställas på plats.

Välkommen in!Bild studio karin


2 kommentarer:

  1. Har ni matstolar som arbetsstolar?
    För övrigt ser det fräscht och smakfullt ut.

    SvaraRadera
  2. Ja, men det är ingen som har bestämt att man måste ha fula snurr arbetsstolar när man kan ha sköna stoppade stolar att sitta på. Finns inga matstolar, bara stolar :)
    Karin

    SvaraRadera