tisdag 16 februari 2016

EN SNYGG MODERN GOLVARMATUR MED KAXIGA RETROVIBBARHej tisdag! Ni vet det där hörnet i vinkel mellan soffa och fåtölj, eller mellan soffa och soffa om man har det i vinkel? Det tenderar att bli tråkigt och mörkt, och så ställer man pliktskyldigt dit en bordsarmatur på ett litet hörnbord. Om man vill ha lite mer draaaag i hörnet, lite mer j*klar anamma, så kan man ställa dit denna sköning som florerat lite på nätet och i snygga hemma-hos-artiklar på senaste tiden. Den gör sig absolut bäst när det är lite luftigt möblerat, så att den har en uppgift i att fylla tomrummet. Delightfull står för denna golvarmatur kallad Sinatra. Jag tycker den är så snygg, speciellt i mässing (den finns även i koppar och nickel) och med vita skärmar. 


Också mycket snygg i svart och mässing...... och annorlunda och kaxig i trefärgat. Modern version av retro. Och i just denna variant ovan påminns man om ett par speciella klassiska karaktärsdrag som en annan världsberömd golvarmatur har. En som formgavs redan på 30-talet för världsutställningen i San Fransisco. Kan ni gissa vilken? Denna så klart.... 
Fast Josef Franks armatur andas mycket mer art deco och klassisk. Men icke desto mindre en avlägsen släkting. Ja, det var lite armaturinspiration, happy tuesday people!Bild 1-3 delightfull.eu, 4 Svenskt TennInga kommentarer:

Skicka en kommentar