fredag 5 februari 2016

HELGENS INSPIRATION I VÅNING MED EXTRA ALLTHej fredag! Vad veckan gick fort, jag har hunnit med både renoveringsprojekt hemma på kvällarna och massa finfina kunduppdrag. Idag väljer jag att avsluta arbetsveckan med att lägga in detta finfina inspirationsobjekt som fredagsmys. Det är en våning som visats i franska webmagazinet Milk, och det är en svenska som bor här. Våningen har det mesta man kan önska, det är snygga armaturer överallt, de är väl placerade, det är väl valda material, snygg färgsättning och utöver det vanliga kaxiga växtval. Ja, bonus för extra allt helt enkelt. Jag fullkomligt älskar den svala grå tonen på väggen som drar åt det ljusblå hållet. Och stucken. Och fiskbensparketten. Och... det mesta :) Lovely inspiration för er idag.
Ett kök som gjort snyggt och spännande med helkaklade väggar över de höga golvsocklarna. Jag gillar speciellt alla val av belysningsarmaturer i denna våning, ingen lampa ser ut att vara där av en slump. De är väl placerade, och riktigt snygga.
Ett stort antikt köksskåp istället för köksmoduler och väggskåp med luckor. Love it.
Elegant och tufft i trapphallen, med vita väggar (eller , mer "shaded white" som de kallas när det är nedtonade vita väggar som skapar en subtil nyansskillnad mot listverk i helt vitt) och svart trappbalustrad.
I sovrummet lämnas golvet omålat och obehandlat, och ger en härlig varm atmosfär till rummet. Och linnelakan. Och märk de nedpendlade armaturerna.


Inneboende själv, Malin Persson. Ja, alla bilder och ett reportage på franska ser du här. Fin inspiration, och så önskar jag er en riktigt bra fredag!Bild via Milk Magazine1 kommentar: