onsdag 22 februari 2017

INSPIRATION SOFFBORDHej onsdag! Den stora lyckan att få vara inredningsarkitekt, är att man kan få välja så många fina produkter. Ofta. Man behöver inte ha en favorit, man kan välja nya allteftersom projekten kommer in. Som när vi gör inredningsförslag i form av moodboards (som syns i bakgrunden här) så väljer vi soffbord till kunder - och det är alltid saker vi själva tycker är supersnygga. Några favoriter kommer här. Nyheter är de dessutom. Dessa två snygga soffbord kommer från Artilleriet, den svenska superleverantören av snygga inredningsprylar. Det övre är ett spegelbord, som man sett i glammiga New York interiörer, och sådana spegelbord har varit svåra att hitta i rätt storlek eller pris... Roligt att se ett sådant i bra storlek och rimligt pris. Trendig modernt OCH klassist italienskt 60-70-tal på samma gång. Det undre marmorbordet känns som en klockren variant till den mer vanliga kub-formade underredet (jag har ett kubigt marmorbord med fyra år på nacken själv, tycker det åldras med värdighet). Rund marmorskiva och sex kvadratrör som ben, snyggt.
Fler snygga marmorbord vi gillar. Glas, svart eller grön marmor, eller varför inte en sittpuff i sammet som soffbord. (Med bricka på då...) Eller så har man den snygga runda piffen i sällskap med ett runt bord... Ah, möjligheterna är så många :)
Bilder via Artilleriet4 kommentarer:

 1. Fin inspo! Försöker hitta det svarta runda bordet med korslagt underrede på Artelleriets hemsida, men går bet. Finns det inte kvar...?

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag ser att coco globe table inte finns med på hemsidan...?
  Det finner du även här:
  http://www.newport.se/shop/mobler/bord/soffbord/coco-globe-soffbord-runt?gclid=Cj0KEQiAot_FBRCqt8jVsoDKoZABEiQAqFL76KFXVQcDqiQy8gf2wMjT73mV7qIRpip9wj0pEm43qhcaAtLa8P8HAQ

  mvh Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. eller här
   http://royaldesign.se/viewitem.aspx?ID=148432

   Lycka till :)

   Radera