onsdag 20 september 2017

ETT FÖRE OCH EFTERARBETE PÅ RADHUSENTRÉHej onsdag! Idag visar jag er ett fantastiskt fint jobb som min kollega här i studion har utfört, Marie Lindfors Garden. Marie har fingerspitzgefuhl när det kommer till detaljer i trädgård, och är det något hon gör ofta och gärna så är det att snygga till entrépartier med enkla medel. Och det blir stor skillnad. Ovan visas före och efterbilden av en radhusentré, och det är stor skillnad, trots att Marie egentligen bara förstärkt det som är bra och tagit bort sådant som inte behövs. Och placerat om.
FÖRE. Mindre mängd skiffer, och en ganska stor lavendelplantering. Och ett silverpäronträd. Några krukor finns står i rabattkanten och syns knappt, en soffa inklämd.
EFTER. Ljuvligt och luftigt. Marie har förminskat lavendelrabatten till en vacker lavendelkrans runt silverpäronets stam, och fyllt på med oregelbunden skiffer. Soffan som fanns innan blir mer solitärt placerad och syns bättre, som en vacker fokuspunkt och mer inbjudande att sitta på. De undanskymda krukorna har fått bättre spelplats och står placerat stolt och samlat. Vackert, eller hur?Bild Marie Lindfors Garden


1 kommentar: