torsdag 28 mars 2019

INSPIRATION SOFISTIKERAD ELEGANSHej! Kommer upp till ytan efter en intensiv period i arkitektkontoret, då vi har haft äran att rita många totalinteriörer till flertalet privatkunder. Bloggen har fått vila likt en hemläxa som inte blir gjord, helt enkelt. Men jag driver denna blogg dels som egen inspirationsbank när jag letar bilder för våra projekt, så därför är det dags att fylla på med vackert nu igen. 

På våra kunders förfrågan noterar vi dessa tre i topp i vår studio för tillfället; 1) platsbyggt. Platsbyggda förvaringar, sängar, garderobsväggar, bokhyllor. Platsbyggt helt enkelt. 2) Återställande av förlorade paneler, stuckaturer och dörr-och fönsterfoder, och återfå den korrekta stilhistoriska touchen som ofta gått förlorad genom hårda tidigare renoveringar. 3) Genomtänkta inredningar som hänger ihop. Val och inköp som görs utifrån en agenda och inte allt på en gång, skapa sig en målbild, och jobba mot den armatur för armatur. Det är hållbart och bra att jobba så, att ge sig tid att inreda sitt hem.

Så; detta inlägg idag har allt detta. Genomtänkta val och en inredning som hänger ihop. Väl återställda paneler och foder. Inredning/ objekt har jag hittat via mäklarfirman ESNY, och det är ett projekt jag har burit som länk i mobilen i flera månader. Nu har jag äntligen tid att lägga in det här, enjoy! 

Fullkomligt älskar de lite grövre linnegardinerna ni såg i vardagsrummet, med kraftig genuin textur. Alla belysningsarmaturer är också ja tack, jag noterar exklusiva val framförallt från Apparatus Studio, och så en riktig kändis som Atollo som har haft högsäsong de senaste åren. En annan favorit i detta hem är även den stora tavlan; enkel, understated men med lyxig touch.  Ja, det var inspo-påfyllnad, allt väl gott folk. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar