tisdag 24 juni 2014

SNYGGA SÄNGKLÄDER BÖR MAN ANNARS DÖR MANAtt bädda snyggt i sovrummet bör man annars dör man. Eller, inte bädda bädda, med överkast. Jag lämnar sängen öppen för att lufta den dagtid, det är bra mot både kvalster och min stress (slippa bädda bädda). Men att bädda snyggt med fina lakan, det bör man annars dör man. Då kan man 1) njuta av de snygga lakanen när sängen lämnas obäddad, 2) inte skämmas när det är folk hemma för att sängen är obäddad, 3) sa jag att man kan njuta av att det är snyggt själv? Jag vill ha linnelakan hem, har inte lyckats lokalisera rätt nyans och tillfälle för inköp bara. På bilden ovan syns ett prima snyggt exempel på snygga lakan, ljust grå linnelakan ser de ut att vara. Älskar den puderrosa ullpläden också! Copy paste in i mitt sovrum tack.Bild pinterest3 kommentarer:

 1. Instämmer.
  I sovdelen verkar det enklaste och vackraste funka bäst i vardag.
  Motsvarande sits här.. ärh inte aktivt letande, men en dag så ligger dessa naturens givna lakan där och väntar på att de ska hem till mig och tona in.. Havrefärgat för mig.. kan låta trist.. men nejdå. Se, med allt det andra så blir det underbart.. med det milda morgonljuset,..skimmer, morgonguld under sommarhalvåret förgyller.. sånt. Skönt tvättat linne med andra mjuka textilier som ett sovrum med första solstrålar begär.. Det behöver varma ljumma toner av gult till havren.. Och till det, svärta i kontrast. Och när kvällstrålarna lyser i träden så är det sen lite mer uppfodrande. Men på vintern grafiskt så vackert med svärtan i grenar.. I sommarkvällen vackert skimrande gula toner av grönt i skogen. En enkelt bäddad säng som låter det va.. är Underbar!  Sänglinnet förtjänar extra omtanke.

  SvaraRadera
 2. Rebecca Öberg25 juni 2014 08:15

  Hej Karin,

  Förs måste jag börja med att skriva att jag ofta besöker din blogg för att få inspiration, råd och tips.

  Nu söker jag efter råd gällande färgsättning av ytterdörr. Vi bor i ett hus från 1920 med "brutet" tak och stående panel. Det är brunt med vita knutar, vindskivor, fönsterluckor och fönsterfoder. Ytterdörren är trä/brun. Min första tanke är att jag ska måla dörren vit. Men egentligen skulle jag vilja måla den i en kulör som bryter med det bruna. Har du några tips på hur jag ska tänka på när jag väljer färg? Förslag på kulör?

  Ha det gott,
  Vänliga hälsningar
  Rebecca

  SvaraRadera
 3. De är verkligen jättefina!! Sängkläder i linne, eller från Beach House, är jag sugen på när vi renoverat färdigt sovrummet! Har dock inte testat någon av dem i verkligheten! :D

  SvaraRadera