tisdag 4 november 2014

ATT SKAPA MYSIGT SOVRUM
Vissa månader är bara mer zzzzz än andra. November är hårt tycker jag. En transportsträcka mellan det trevliga höstlovet och julmyset. Vill bara bädda ned mig i mysig säng och stanna där tills alla grannar på hela gatan har fått upp julbelysning i träden och hängt stjärnor i fönstren. Mörker vik hädan. För att få vintermysig säng så finns ett par bra tips. Byt till mysigare lakan, jag har gått all in på linnelakan. Så mustigt och murrigt och de har lite tyngd i sig, värmer gott och känns ljuvligt. Lägg en ullpläd draperad över fotändan, samt ha så många dekorkuddar du får plats med. (Kuddar kan man lägga i en stor korg på natten, eller ha en liten bänk vid fotändan om man inte vill slänga dem på golvet.) Ställ fram ett par blommor på sängbordet och lite favoritprylar. Mys. Pys. Det här är inte mitt sovrum, men det är bra likt. Bild från pinterest. Sen jag övergav de vita väggarna i sovrummet och målade mörkare grå väggar har jag aldrig haft så mysigt sovrum och jag tror tamigtusan jag sover bättre. Eller så är det linnelakanen... Eller ..? Ja, det funkar i alla fall zzzzzzzzzzzzzzBild pinterest
5 kommentarer:

 1. Vilken grå färg har du valt i sovrummet. Funderar på ncs s 2000-n eller ncs s 1500-n. Vi ska flytta in i en nybyggd lögenhet. Vi kommer harekparkett som golv o 3,5 meter i takhöjd.

  SvaraRadera
 2. Vad är det för grå målarfärg, färg nr tack? Mvh Madeleine

  SvaraRadera
 3. vilket underbart sovrum- ser fram emot att se ditt klart sen!
  Ville fråga dig :jag har en underbar gammal gustaviansk lång soffa( i stil som Oscar properties inlägget du gjorde) men bor i ett trist 90 tals hus .Vill ha ett matsalsbord till soffan- hur tänker jag då? Tack på förhand!

  SvaraRadera
 4. vilket fint sovrum!
  ser fram emot att se mera av ditt sovrum , ja av hela ert fina hus!
  Har en fråga angående ett matbord att matcha med en gammal (lång) gustaviansk soffa...modernt? tips på stolar till andra sidan? soffan har vit/guld/nött stomme.
  Tyvärr i ett trist 90-tals kök med lite gammaldags luckor just nu.
  /Barbro

  SvaraRadera
 5. Hej, som jag skriver så är det inte mitt sovrum, bild från pinterest. Så jag vet inte faktiskt inte, foto, bildbehandlingsprogram och skärm gör det ju omöjligt att tala om vilket nr det är :)
  mvh
  Karin

  SvaraRadera