tisdag 22 mars 2016

VACKRA DRAMATISKA BADRUMHej tisdag! Inspiration för badrum letar jag idag, sitter med det ena marmor-badrummet efter det andra framför ögonen, och bilden ovan är så strålande snygg att den måste visas idag. Stora dramatiska drag uppvisar detta fantastiska badrum; som hel marmorskiva på väggens installationssockel (den där "lådan" man dolt all rördragning i så att man kunnat få armaturer från väggen), och en enorm insänkt spegel med svarta konturer. Snyggt snyggt. Och en stor växt inne i badrummet som tänker större is more. Ett proslinsbadkar som detta är nog svårare att finna i Sverige, troligen är detta från USA där bilden hämtats. Vi har dock liknande men mer symmetriska här hemma.
Minimalistiskt och svart-vitt med marmorbas. Svart skärmvägg i järn och glas till badrummet - återigen lite extra drama och design. 
En klassiker vid det här laget, badrummet från Oscar properties. En personlig favorit som skapar drama liknande i badrummen ovan men med enklare medel; stora marmorplattot istället för det dyrare/svårare alternativet hel marmorskiva. Drama med svarta konturer skapas lätt med en tavelram. Och stora rena svepande linjer, vitt vid badkaret och helt i marmor vid duschhörnan. Inga små växlingar mellan material och extra dekor, utan rent och rakt och snyggt. Klassiskt badkar och takarmatur får det hela att kännas snarare klassiskt än modernt, men avskalat och uppdaterat klassiskt. Det var lite badrumsinspo idag, trevlig kväll på er nu är arbetsdagen visst slut för idag :)Bilder pinterest
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar