tisdag 14 februari 2012

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG

Bild studio karin


Glad Alla Hjärtans Dag till er alla fina läsare! Idag tar jag det lugnt, presenten till mig och mina barn idag blir tid. Jag skall hämta dem jättetidigt, hämta en rosa tårta, och fika läääääänge och ha tid att lyssna på dem och deras historier innan vi drar vidare på aktiviteter. En skål hjärtan till er också, som i praktiken kommer att slukas i ett andetag av mina små tjejer. Maken spar vi några till. Lillebror får en sockrig puss. Kram på er!4 kommentarer:

 1. Skön blog och insprerande pics:)Önskar en fin vecka...LOVE Maria på inredningsvis

  SvaraRadera
 2. Gillar din blogg! Skulle du kunna tänka dig att bolla lite idéer inför en badrumsrenovering? Är ett litet badrum på ca 2.25 kvm så krävs lite extra för att få till de.

  Hälsningar,
  Johan

  SvaraRadera
 3. Hallå Karin! Du borde ha en "frågelåda" Tänker ofta på att jag skulle vilja fråga dig. Kanske t om skicka en bild på mitt vardagsrum där du kan ge mig lite tips i mitt svåra mattval :-)/Anna P.S Love your blog....

  SvaraRadera
 4. Hej och tack för era kommentarer :) Johan, jag tar uppdrag i alla möjliga former, stora som små. Kontakta mig på karin_espinosa@comhem.se (den andra mailen har jag inte hunnit kolla på evigheter ...) för mer info och pris.
  Anna, jag har frågelåda ibland, om läsare har skickat bilder och frågat, tar jag ibland upp det som ett inlägg. Så fråga på bara :)

  kram Karin

  SvaraRadera