fredag 20 april 2012

STILEKLEKTISKT OCH XXL STATEMENTMen visst hann jag med lite bostadssurfande idag. Snubblade in i en våning som skruvat till inredningen  med lampor av kalibern stora. Jättestora. XXL stora. Det är lite kaxigt, jag skulle inte vilja ha det själv hemma, men hey, som alltid - jag gillar när nåt är välgjort. Och detta rum är absolut väl inrett. Snyggt, balanserat, titta hur udda bordsvalet och stolarna är. Men de kompar ju riktigt bra; vita stolsunderreden med vitt bordsunderrede, och träfärgad skiva med repfärgade sitsar. Skoj. Lika detaljer. Modern stol mot svarvade bordsben. Olika detaljer. Gillar också sideboardet, som i sin tur talar med lampans svärta och bokhyllan i bakgrunden. Under allt vilar en matta som håller ihop gruppen. Stileklektiskt så det förslår, men det funkar och säger ifrån!
I vardagsrummet även en XL lampa. Rolig men inte på långt när lika snygg som den vid matplatsen. Kaninlampan med hatten på sné är ju bara för gullig, ser den ganska mycket nu.
Det var en liten bostadsglutt det, nu ni, nu tänkte jag ta fredagseftermiddag och ställa fram glasstrutarna på bordet! hej så länge :)


Bild White mäkleri

1 kommentar:

  1. Vardagsrummet är jättesnyggt! Vart kommer soffan och soffbordet ifrån?

    SvaraRadera