fredag 13 april 2012

UTERUM OCH SOMMARHUS I EN EGEN KLASSJa, det är ju  helg och jag vill bjuda lite bostadssurf också... Jag lägger in en klassiker i egen dimension, Day Home-grundarnas eget sommarhem i Saint Barthélemy. Vitt, vitt, trärent (ädla träer, vilket är ok eftersom det ju dessutom är lokal vara här!), silverdetaljer och rosa-lila accenter, med svart kontrast. Och massa gröna växter. Lägg till lite havsblått i horisonten, egen pool och ständig sol och visst kan man drömma sig bort en stund.
Uthus där man kan ställa upp jalusidörrarna, och få ett vardagsrum nästan ute. Stenarna fortsätter in från uteplatsen rakt in i uterummet. Härligt!


Här ligger nog tvärsnittet på vad jag gillar mest :) Färgerna, materialen, dekoren, golvet, taket, ja alltihop.


Här går det inte att missta sig på att man är hemma hos Day Home folk :) Signum mattan och svarta skåp och urnor mot vitt vitt.


Ett badrum i samma stil, med stengolv och vita väggar med svarta fönsterbågar och vitt kakel. 15 x 15 cm kakel är bra fint, alltid klassiskt rätt och blir nog aldrig fel. Med vacker interiör som detta runtom är det ju garanterat inte tråkigt heller utan en sober bakgrund. Jaa ni, det var bostadssurfen. Glad fredagseftermiddag på er, ta väl vara på er idag - fredagen en 13e ;)


Bild Sköna Hem

2 kommentarer:

  1. I just threw up in my mouth.

    Å så fint. Så galet snyggt och perfekt och underbart och vidrigt. Jag vill också!!!!! :-) I stället jagar jag myror i ett hyrt hus som håller på att falla isär. Men. Vad är en bal på slottet?
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  2. Hahahahaha, Anna... ja, vad ÄR en bal på slottet egentligen? kram

    SvaraRadera