lördag 30 augusti 2014

BOSTADSSURFAR EN INDUSTRIMODERN ANIMERINGHej lördag! Vad vore helgen utan att man kikar lite på vad för bostadsannonser som finns? Jag studsar runt och kikar, men landar och fastnar för en animering. Oscar Properties slår till igen, fina, vackra, grymma fastigheter som omvandlas till bostäder är deras grej. Idag kikar jag på Chokladfabriken, som animerats så här snyggt. Vy från vitt och grått marmorbeklätt badrum med trädetaljer in i sovrum med likaledes vit-och-grå-skala och trädetaljer. Yummy mummy.

Matsalen och kökets animeras på flera sätt, troligen för att man kan ha olika kök i olika stora lägenheter. Denna variant med runt marmorbord och rottingstolar till en helt perfekt bordslampa är min favorit.

Eller är favoriten kanske detta hypermodernt stylade kök med glasbord och trästolar. Ja, perfekt städat, perfekt layoutat, perfekt ljus. Men så kan man ju ha det när det är animerat :)

Och den fantastiska fasaden ser ut så här. Det var lördags-hustitten det, alla bilder finns här. Trevlig kväll på er!Bilder Oscar properties


1 kommentar:

  1. Åh, rottingstolarna till marmorbordet. Sååå snyggt! Jag smäller av. Vet Du var de stolarna kommer ifrån? /Karin

    SvaraRadera