måndag 4 augusti 2014

GRÖNA RUMHej nya vecka och nya månad! Vackra augusti är här, och jag börjar månaden i Holland. Här har jag blivit helt hänförd av de vackra trädgårdarna, de fantastiska blommornas storlekar, och framförallt häckarna som man har här. Det är stora gröna tighta välklippta väggar som skapar helt fantastiska gröna rum, och ger fina upplevelser i trädgårdarna. Inspiration att ta med hem. Ovan en helt fenomenal grön vägg i en trädgård, det är murgröna som växer på en rutnäts-stomme av byggjärn. Helt suveränt snyggt. Och varje rabatt är exemplariskt inringad med buxbom, och i blombäddarna blomstrar mogna hortensior stora som buskage. Och de gamla stengångarna har vackra mönster i tegel. Love it. Entrén till just detta hus är verkligen en välkomnande upplevelse.
Fiskbensparkett ute på gatan i vackra nyanser. (Önskar att jag kunde göra så här hemma på uppfarten till huset.... Ska undersöka om det går att få till.)

Hortensior stolek gigantiska. Och så de fina rabattkonturerna i form av låga välklippta häckar igen. Ordning och reda.

Framför häckarna mot gatan, till och med där planteras det i mönster och symmetrier. Här buxbomsbollar och där emellan grönt grönt grönt bladverk innan gatstenen tar vid. Japp, det var lite inspiration för gröna rum som jag skall ta med hem. Trevlig start på veckan på er!Bild studio karin

1 kommentar:

  1. ihre gartengestaltung ist sehr schön und ich mag ihre hortensien!!! alles liebe von angie aus deutschland

    SvaraRadera