torsdag 6 februari 2014

GRATTIS BROBERG & RIDDERSTRÅLE
Stockholm Design Week inleddes med utdelningen av Elle Decoration Swedish Design Awards, ett av Sveriges största designpriser. Vinnarna av "Årets Designer" 2014 är inga mindre än Broberg & Ridderstråle, Stockholmsbaserade designers de luxe. Kreativa genier. Och lite av mad men. De designar över givna ramar och gränssnitt, och rör sig bekvämt mellan produktdesign, inredning och arkitektur. Priset delades ut av näringsminister Annie Lööf under fest pompa och ståt på Operaterassen. Undertecknad hade inte tid att gå och uppleva festen på plats, men det var säkerligen något att uppleva. Elles motivering lyder:

Broberg & Ridderstråle har än en gång visat prov på en träffsäker känsla för detaljer. Vi i juryn är övertygade om att de med sitt välbalanserade formspråk kommer att stå bakom flera av våra kommande moderna inredningsklassiker– världen över, säger juryns ordförande Svante Öquist, chefredaktör på ELLE Decoration. 

Så kul Mats och Johan! Grattis!

PS Och Mats; stay safe, ta rygg på Peppe inte Mange, skiers left Langwied, ingen "problematik", och låt huset stå kvar. Återigen stort stort GRATTIS!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar