onsdag 12 februari 2014

TAKLAMPA MED MÄSSING OCH TEXTILSLADD





Som enda butiken i Norden blir Artilleriet med produkter från Londonbaserade Buster & Punch. Lampserien HOOKED ser riktigt spännande ut. Exemplariskt fina lampor, med naken glödlampa och en back-up plan för när man tröttnat på det (se nedanför). 




Naken glödlampa i textilsladd, ett fäste som ser ut att vara riktigt fint och detaljrikt , och textilsladd.




Back-up planen när man tröttnat på glödlamporna, då kan man ha skärm. Men jag tittar gärna på nakna glödlampor ett tag till. Hela serien ser du här.




PS Ni har väl inte missat Naked Bulb? Topp-bra tips när man har glödlampor som syns, och vill slippa att bli bländad av lampan! Varmt och fint sken ger den visst också, skall defintivt provas här hemma när jag kommit så långt att det eventuellt till och med finns önskvärda armaturer att prova den i!



Bilder Buster & Punch/Artilleriet




1 kommentar:

  1. Hej Karin! Fina tips som vanligt! Förlåt om jag skriver en fråga om något helt annat här men du har alltid så kloka råd så chansar;). Håller på o ändra om hemma (ska renovera kök o ändrar om i vardagsrummet, göra tv-hörna bl.a.). Köpt en stor matta på ikea till sofforna (där även tv ska stå), svart vit mönstrad, tror du vet vilken (finns även med turkos kant men vi har den stora utan). Nu till min fråga: på jakt efter ny matta under matbordet i samma rum. För övrigt har vi vita möbler o ekgolv. Fastnat för en mörkgrå/ljusgrå randig från Tine K (mega matta i 250x300) men blir kanske för mycket mönster med tanke på den andra? Bättre satsa på enfärgad grå? Sen en liten bifråga (sorry). Även på jakt efter soffbord, helst runt med förvaring. Vad tycker du om de runda i högblankt vit där man kan snurra ut så de blir två bord? Tusen tack om du orkar svara, tack iaf för en grym blogg med massor av inspiration! Kram Caroline W

    SvaraRadera