måndag 8 november 2010

CARRARA I KÖKET, IGEN


Bild sköna hem

I helgen har vi ääääääääääääntligen fått badrummet klart. Nästan. (Bilder kommer.) Så nu kan jag börja klura på köket igen. Det fattas ju stänkskydd på väggen, mest pga att jag inte kan bestämma mig. Som ni vet som följer denna blogg ;)
Det som jag har snöat in på som senaste alternativ (sen i vintras, och det håller i sig - alltid ett gott tecken... Har avverkat glas och mosaik i huvudet...) är carrara marmor. Jag tycker att det blir kanonsnyggt mot de döda blanka vita luckorna. Det som hindrar mig är om det blir för mycket ådring jämte högskåpsväggen jag har i valnöt? Kan inte bestämma mig. Men hittade detta kök i Sköna Hem och de kombinerar just dessa material - vitt blankt, carrara och valnöt. Och det är ju snyggt!Snygga lampskärmar också, liknande som Day's taklampor. Och här har man matchat med stolstyg i Josef Frank tyg.

3 kommentarer:

  1. Så spännande att få se hur det blir i köket hos dig! Ser också fram emot badrumsbilder! :)

    SvaraRadera
  2. Nu kan jag inte hålla mig att kommentera. Carraramarmor mmmmmmmm. Har just fixat ett avlastningsbord i mitt kök från Ikea och beställde en bit carraramarmor ist för träskivan. Superfint! Har du möjlighet skall du helt klart välja carraramarmor som stänkskydd, mycket, mycket snyggt och man tröttnar INTE! Hittade din blogg för ett litet tag sedan och följer med glädje. Spännande med badrummet. Snart är det dags för våra badrum, hade tänkt mig carrara på golv och skiva vid handfat, vitt kakel och valnöt, ev inslag av turkost. Mvh

    SvaraRadera
  3. Hej, låter som om Ikea avlastningsbordet blev kanonfint :) Och lycka till med badrummet, låter som det skall bli ursnyggt. vårt badrumsgolv blev sååå snyggt i carrara! Kul att du gillar bloggen :)

    SvaraRadera