måndag 25 april 2011

NYHETER OCH BLOMSTERKRUKOR PÅ ALTANEN


Ny vecka och måndag! Men inte vilken måndag som helst, utan en ledig måndag :) Så härligt.

Jag har lite nyheter denna vecka - nämligen att jag har blivit tillfrågad att blogga på en annan plats! Den bloggen skall komma igång i nästa vecka så jag passar på att annonsera det nu! Sååååå spännande att bli tillfrågad om denna plats, ni får se om en vecka :)
Jag kommer att hålla liv i denna blogg också eftersom den även fungerar som min hemsida, men jag vet inte än ur jag delar upp inläggen eftersom jag inte vill ha två snarlika bloggar. Ni som följer mig här kommer att få höra något varje vecka i alla fall. Och så ses vi väl från min nya plattform hoppas jag!Vi har varit hemma hela påsken (båtarna på landet ligger inte i vattnet ännu så vi kommer inte över, samt en hysteriskt stor mage på mig bromsar alltför vilda planer). Men det är skönt att "tvingas" semestra hemma, det var så mycket som blev gjort. Och det är sommarvärme här i Saltis. Massa nya krukor och blomster har kommit på plats och det ser ut som begynnande sommar på altanen. Ovan uppstammad blomsterprakt i ny kruka och några söta lila penseer på gång bredvid, samt femåringen som sköter om alla nya törstiga krukor.


En ny bekantskap för mig, en vårazalea (eller Rhododendron Canadesis) med massa vackra lilarosa blommor på kvistarna fick följa med hem från Zetas trädgård förra veckan. Får se var den vill bo, just nu lyfter vi runt den lite. Vi ses, ta det lugnt i värmen!

3 kommentarer:

 1. Vad fint det ser ut :)
  Johanna

  SvaraRadera
 2. Åh, jag som nyss hittat hit då jag surfade runt och drömde om en lampa från Secto Design! Men jag kommer nog att hitta till din nya blogg också. : )
  Jag har läst "ikapp" en massa inlägg och fått hur mycket inspiration och bra tips som helst. Du skriver jättetrevligt och har så fina bilder. Tack för att du delar med dig!
  Stort grattis till din nya blogg-plattform och ännu mer grattis till den stora magen.
  Kram Åsa Silfverplatz (fd Höglund)

  SvaraRadera
 3. Hej Åsa! Kul att du hittat hit :) Jag kommer att fortsätta skriva här med, detta är ju "min" hemplattfom och hemsida, och jag kommer att länka fram och tillbaka från och till den andra bloggen. Och tack för grattis! Jag kikade efter dig på FB nu, och lade till dig.

  kram Karin

  SvaraRadera