torsdag 13 januari 2011

ETT MODERNT HEM


Bild Bo Bedre

Med avsaknad av morgontidning kikar jag runt på favoritsidorna på nätet istället. Hittar idag ett ursnyggt modernt inrett hem i Bo Bedre, med ett läckert polerat betonggolv. Safaristolarna av Kaare Klint är så snygga! Min personliga favoritkombo för detta år (kanske oftast?) är vitt-grått-marmor-trä-och-läder. Naturmaterial, alltid :) Investeringar i "riktiga" material lönar sig oftast; i livslängd, när du säljer, och de åldras mycket snyggare övriga material.

Väldigt snyggt och stramt badrum. Golvet är så härligt, säkerligen lätt att hålla rent eftersom det inte har några skarvar (förlåt, städtant...) Snygg duschnisch dold bakom väggen. Lovely!


2 kommentarer:

  1. Urläckert golv! Jag har funderat över ett sådant golv i källaren hos oss. Blir det så blankt av att poleras eller behandlas det på nåt sätt efter slipning?

    SvaraRadera
  2. Visst är det! Jag tror att man först polerar det och sen fyller alla porer med en sealer. Det är som en vax-yta som poleras. Då tar inte golvet åt sig fläckar och smuts så lätt heller. Golvläggaren borde ha koll, alltid en bra ide' att visa en bild på hur du vill ha innan han gör något, så kan ni diskutera slutresultatet. :)

    SvaraRadera