måndag 24 oktober 2011

JOBBAR..... EN BRANT TRAPPA


Ritning studio karin

Idag hinner jag inte riktigt göra ett inlägg. Jag har suttit och gjort klart en trappa åt en kund, och äntligen är den klar. En brant lofttrapp är det, och jag har slagits med centimetrar för att få den ok i höjd och bredd. Nu är jag nöjd, hoppas kunden blir det med. Iväg i mailboxen, och nu är det vila för min del. God natt, vänner :)

2 kommentarer:

 1. Hej.Tittar på din trappa från ert fjällhus och din nya ritning. Jag håller också på att välja en brant lofttrappa till vårt hus. Önskar dock att den ser merutsom en vanlig trappa. Breddden hos oss bör dock inte vara mer än 55-60cm. Vi har en blaskig vaniljvit färg på väggen bakom. Tak och takbjälkar är i vitlaserat. Jag hade nog tänkt trappan vitlaserad likaså (som Er fjälltrappa). Vilket träslag föreslår du att jag låter den byggas i?

  SvaraRadera
 2. Hej,

  du har två vägar att få, antingen
  1 väljer du samma träslag som kringliggande golv (om det är ekparkett så välj ek-trapp osv)
  2 om det inte spelar någon roll vad du har på golven så matcha istället tak och takbjälkar, och välj det träslaget som troligtvis är furu. Och om du ändå skall vitlasera trappan så skulle jag köra det billigaste träslaget; furu. Onödigt att lägga ned dyra pengar på ek eller annat ädlare träslag om du ändå skall lasera.

  Lycka till

  Karin

  SvaraRadera