söndag 23 oktober 2011

OMSTYLAT MODERNT BADRUM

Bild Saltsjöbadsmäklarna 

Bostadsurfande med ett vasst öga minsann :) Ett finfint objekt ute till försäljning i Saltsjöbaden har stylats om och fotograferats på nytt. Inget missar ett tränat inredningsöga ;) Titta på bilden ovan, så härligt och schysst badrum. Jag har visat det förr, då stylat på ett naknare sätt. Vilket gillar ni bäst? Gissar att det beror på vad man är för typ, men själv gillar jag den nya stylingen ovan bättre.  Bilden "EFTER". Badrummet känns varmt och välkomnande och som gjort för att stå och filosofera en extra stund vid tandborstningen! Så härligt. Allt man behöver är två plantor, en blomma, lite snygg tvål. Och är det inte Marseille tvålen igen? Tror bestämt att den finns i varenda hem i hela Saltis :))) Är den lika poppis i hela landet?


Bild White

...och FÖRE bilden. Fortfarande väldigt snyggt modernt badrum, men lite kalt kanske. Gillar stenen, terrazzo marmor. Det är marmorkross med stora stenbitar i, typ rundade sjöstenar. Vackert och med ett snyggt stort mönster, men som kräver lite lugn-och-ro-vitt-enfärgat runt sig för att bli bäst.
Nu mina vänner, skall jag ut på promenad i vackraste vädret. Trevlig söndag önskar jag er alla!


6 kommentarer:

 1. Jag minns faktiskt att du visat bilden innan, tyckte redan då att badrummet var grymt! Bortsett från tvålen då, som också bor hos mig, gillar jag den förra stylingen bäst. Är lite sparsmakad av mig när det gäller detaljer och tycket även att själva fotografiet är tuffare på den första bilden där man ser badrummet genom en del av duschväggen. Ha en härlig promenad i solen! Kram

  SvaraRadera
 2. Jag gillar första bilden bäst. Om det gällde att se hur andras hem ser ut skulle jag nog ta den andra eftersom den första ser lite naken ut då men nu gäller det ju intryck inför ett köp. Den första bilden visar mer av rummet och har mindre plock, avskalad och fin och man får fundera över hur man själv skulle passa in där. Den andra får allt fokus på grejerna och skapar ångest hos mig av alla funderingar, alla saker som behöver dammas, blommor som behöver pysslas med och potentiellt är farliga för barn och djur, mögel i krukor av fukt, det ser trängre ut. Nä, det första intrycket är helt klart det bästa.

  SvaraRadera
 3. Hahah, tjejer , jag tycker nog som er...egentligen. Sparsmakat. Skulle inte heller orka damma prylarna och får inte plats med tandborstmuggen. Men på bild blir det på något vis finare med prylar och blommor, ser levande ut. Men "bilden och verkligheten" bor ju inte alltid i samma universum har jag märkt när jag jobbar med interiörer :)))
  kram på er

  SvaraRadera
 4. Mycket populär tvål i Göteborg också. Undrar om det finns något lite finare objekt ute utan den där tvålen ;-) Jag gillar den 1a bilden bäst, fast den andra är mycket varmare

  SvaraRadera
 5. ......ja, agenturen för den där tvålen har ju dragit en vinstlott :)))

  SvaraRadera
 6. Och en rapport från Malmö säger att tvålen syns flitigt här med. Lite trist men visst, inte mycket snygg konkurrens i flytande tvålregistret.
  M

  SvaraRadera