onsdag 24 oktober 2012

GRYMT SNYGG DANSK DELI BAGERI FULL MED GUBIHöjden av inreningsarkitektlycka är när man finner snyggsnygga projekt och uppdrag att spara i inspirationsmappen till nästa gång det dyker upp ett projekt man skall göra. När man jobbar på arkitektbyrå är man alltid ute på span. Nu är jag ju inte på byrå utan kör eget just nu, men ändå. Kanske ska det göras deli i framtiden igen :) Hur som helst hoppar jag högt av lycka när jag får se dessa finemangfina pressbilder från Gubi, som visar ett bageri/deli vid namn Emmerys i Danmark. Fotograf är Anders Ingvartsen. Fantastiska bilder! Och fantastisk miljö! Och produktvalen! Gubi stolar, Gubi lampor, Gubi spegeln Adnet Mirror (japp ligger på önskelistan). Framförallt barstolen är förvånande häpnadsväckande snygg. Har inte tänkt på det förut...
Lovely bardisk. Snygga barstolar. Så himla bra bara. Känner att det var alltför längesen jag gjorde publika miljöer :) Här kommer en bildkavalkad på underverket, bara som ögongodis.


Bild Anders Ingvartsen/ Gubi


1 kommentar:

  1. Fina bilder från Gubi, som vanligt;) och även dina alltid så inspirerande inlägg. Vad fint köket blir, kul med förändringar med enkla medel..följer fortsättningen. Vi har gjort om vårt lilla badrum med små medel och liten kostnad, men jisses vilken skillnad det blir:).

    En fråga: var hittar man liknade matta som på bilderna i bifogad länk och vad heter dessa mattor?
    Tack på förhand!


    http://hemmahoslarsons.blogspot.se/2012/10/inspiration.html

    SvaraRadera