måndag 10 december 2012

VACKER UNIK JULKLAPP TILL KÖKETSöker du en personlig julklapp som håller länge och är väldigt användbar så tipsar RUM id om denna vackra skärbräda, var och en helt unik, från Slöjd (som eg stavas med danskt ö...) som dyker upp som pop-up shop hos Georg Jensen i Köpenhamn. Känns Köpenhamn lite långt så har även upphovsmännen Slöjd en webshop här. Alla skärbrädor är handgjorda och märkta med sitt träslag och ursprung, och de tillverkas  i Ystad. Framförallt väldigt vackra bilder, eller hur? Mer info får du av RUM här.5 kommentarer:

 1. Alldeles alldeles fantastiskt fina!!!

  SvaraRadera
 2. Jag har en fråga som inte hör ihop med detta inlägget. Efter att ha läst gardininläggen låter jag nu sy upp linne voile gardiner från vägg till vägg ovh tak till golv till vardagsrummet och undrar om Ikeas (då du har dessa?) gardinskena kommer att klara av tyngden av 9m tygfördelat på två våder? Blev nämnligen informerad att Kirsch gardinskenor inte kommer att göra det utan måste specialbeställas.

  SvaraRadera
 3. hej! Tack för din fråga. Ja, jag har ju 9 m tyg (tunn linne voile) och dessutom IKEAs gardinstång i vardagsrummet. Sen 4 år. Och ingen gång har det ramlat ned fast jag drar i gardinen dagligen :)

  Karin

  SvaraRadera
 4. Supertack för svaret, tror bestämt det blir en vända till Ikea:). Så glad för din blogg, blir riktigt inspirerad av inläggen, och en del kopieras rakt av (som gardinerna) :)! Så även tack för bästa bloggen och ha en trevlig kväll:)! SB

  SvaraRadera